Selecteer provincie

Noverraz Orthodontie 036-5337567: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Kroonprinsstraat 1
1312BE Almere
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.orthoalmere.nl

Wat wij doen:
Een orthodontist is één van de twee soorten tandarts-specialisten. (de andere is de kaakchirurg). Een orthodontist heeft zich na de opleiding tot tandarts gespecialiseerd in orthodontie (gebitsregulatie. Een orthodontist wordt soms ook wel beugeltandarts' genoemd. Orthodontisten werken uitsluitend met beugels en houden zich niet bezig met het vullen van gaatjes of het maken van kunstgebitten.

Waarom ga je naar een orthodontist?

Dat doe je als je tanden ver naar voren of scheef staan. Ook kan het zijn dat je tanden en kiezen niet goed op elkaar passen. De orthodontist kan er voor zorgen dat je tanden en kiezen rechter komen te staan. Dan kun je je gebit beter poetsen. En rechte tanden zien er ook mooier uit!

Wat doet een orthodontist?

De orthodontist kijkt eerst hoe scheef je tanden en kiezen staan. Soms ben je nog te jong voor een beugel. Als je wel aan een beugel toe bent, moet je happen in een pasta met een lekkere smaak. Ook maakt de orthodontist röntgenfoto's en gewone foto's van je gebit. Als hij precies weet welke beugel het beste voor je is, wordt de beugel gemaakt. Een beugel wordt meestal iedere maand bijgesteld. Een orthodontische behandeling duurt ongeveer twee jaar. Daarna krijg je nog (nacht)beugels om je tanden en kiezen zo goed mogelijk in de nieuwe stand vast te laten groeien.


Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 16:45 Gesloten van ma t/m vrij
Dinsdag : 08:00 - 16:45 tussen 12.45 - 13.30
Woensdag : 08:00 - 16:45 Van ma t/m vrij
Donderdag : 08:00 - 16:45 telefonisch bereikbaar tussen
Vrijdag : 08:00 - 16:45 8.00 - 11.00 en 14.00-16.00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenAangesloten bij zorgverzekeraar:
Agis Zorgverzekeringen, AnderZorg, Avero Achmea, Azivo, CZ, Delta Lloyd, Menzis, Ohra, OZF Achmea, PWZ Achmea, Zilveren Kruis Achmea

Producten:
Beugels, Buitenbeugels, Onzichtbare beugels, Retentiebeugels, Uitneembare beugels, Vaste beugels

Specialisme:
Gebitsregulatie, Orthodontie, orthodontist

Doelgroep:
Kinderen, Volwassenen

Soort aanbieder:
Orthodontist / beugeltandarts