Selecteer provincie

Praktijk Parodontologie & Implantologie Almere 036-5344362: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Randstad 2175
1314BJ Almere
Flevoland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Telefonisch bereikbaar ma t/m vrij van
8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17 uur

http://www.paro-almere.nl

Wat wij doen:
Uw gebit is voor praktisch en dagelijks gebruik een zeer belangrijk deel van uw lichaam. Ook in contact met andere mensen is een gezond gebit en uitstraling belangrijk. In een gezond gebit zitten tanden en kiezen stevig vast. Om iedere tand en kies zit daartoe ook tandvlees. Dat tandvlees zegt heel veel over uw gebit en mond, maar ook over uw algehele gezondheid.

Ontstoken tandvlees is een lastig en vervelend gezondheidsprobleem, te meer wanneer het kaakbot onder het tandvlees wordt aangetast (parodontitis). Heel veel mensen hebben nauwelijks of geen last en zijn ongemerkt hun gebit kwijt aan het raken door een stille infectieziekte veroorzaakt door bacterieën. Het gevolg is schade door het verlies van tanden en kiezen, verlies van tandvlees en van kaakbot. Die infectie is bovendien ook een belasting voor de algehele gezondheid.

Zijn er wel klachten, dan is het vaak al behoorlijk mis. Vaak is er sprake van parodontitis bij:
1. Bloedend tandvlees, gezwollen tandvlees of pijnlijk tandvlees
2. Losse tanden of uitgezakte tanden
3. Teruggetrokken tandvlees
4. Toename van de ruimte tussen uw tanden of kiezen
5. Een slechte smaak of onfrisse adem / mondgeur

Tandvleesontsteking is in verreweg de meeste situaties goed en duurzaam te genezen, zij het dat zorgvuldig onderhoud belangrijk blijft. Daarmee wordt verdere schade voorkomen.

Natuurlijk kan er ook om andere redenen verlies zijn opgetreden. Dit kan in die mate zijn dat er behoefte is aan herstel. Wat zijn de mogelijkheden?

Voor kiezen en tanden die verloren zijn gegaan is goede vervanging mogelijk, bijvoorbeeld door implantaten. Daarbij is het ook vaak mogelijk om de vorm van het tandvlees en bot grotendeels te herstellen. Bij de natuurlijke tanden zijn er ook mogelijkheden, maar die zijn beperkter, afhankelijk van de situatie.

Uw gebit gezond en tegelijk (weer) zo goed en mooi als mogelijk.

Meer uitgebreide informatie vindt u op onze website www.paro-almere.nl
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:15 Pauze van 12.45 - 13.30, telefonisch bereikbaar 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Dinsdag : 08:00 - 17:15 Pauze van 12.45 - 13.30, telefonisch bereikbaar 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Woensdag : 08:00 - 17:15 Pauze van 12.45 - 13.30, telefonisch bereikbaar 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Donderdag : 08:00 - 17:15 Pauze van 12.45 - 13.30, telefonisch bereikbaar 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Vrijdag : 08:00 - 17:15 Pauze van 12.45 - 13.30, telefonisch bereikbaar 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenProducten:
Bruggen, Implantaten, Kronen

Specialisme:
Controle, Implantologie, Orthodontie

Soort aanbieder:
Implantoloog, Mondhygiëniste, Parodontoloog, Tandarts

Aangesloten bij / Certificering:
Tandarts-parodontoloog NVVP, -implantoloog NVOI