Selecteer provincie

Simons Tandartsenpraktijk 0320-223323: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Boeier 102
8242CA Lelystad
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0320-223323

fax : 0320-848293

http://www.tandartsenpraktijk-simons.tandartsennet.nl

Wat wij doen:
Bent u op zoek naar een tandarts of mondhygiënist in Lelystad? Wij staan voor u klaar om u tandheelkundige zorg te bieden. In onze praktijk staan persoonlijke benadering, professionaliteit en kwaliteit voorop.
Wij willen, samen met u, zorg dragen voor een optimale mondgezondheid. In onze praktijk kunt u terecht voor een breed scala aan services. Er wordt tandheelkunde beoefend naar de nieuwste inzichten en met moderne apparatuur. Onze praktijk is uitgerust om u en uw kinderen in alle rust te kunnen begeleiden op het gebied van:

Algemene tandheelkunde
Preventieve, mondhygiëne - en parodontale behandelingen
Orthodontie
Kroon en brugwerk
Esthetische tandheelkunde (bijvoorbeeld witte vullingen, facings van porselein of composiet, bleken enzovoort)
Prothetische voorzieningen

In zeer bijzondere gevallen verwijzen wij u, indien nodig, door naar een specialist waarmee wij nauw samenwerken. Wij hebben goede verwijslijnen naar de kaakchirurg, implantoloog, parodontoloog, endodontoloog en het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 08:00 - 17:30
Woensdag : 08:00 - 17:30
Donderdag : 08:00 - 17:30
Vrijdag : 08:00 - 13:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBehandelingen:
Bleken van tanden, Facings, Orthodontie, Periodieke controle, Sealen

Betalingsmogelijkheden:
(aanvullende) zorgverzekering, Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
NMT