Selecteer provincie

Parodontologie Praktijk Friesland

Details

Adres
Bredyk 1
9084AG Goutum
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Tandvleesproblematiek
Mondhygiëne en Implantaten
NVvP/NVOI erkend

http://www.parofries.nl

Wat wij doen:
Parodontologie Praktijk Friesland (PPF) is een tandheelkundige verwijspraktijk voor Parodontologie (tandvleesproblemen) en Implantologie. Onze praktijk is opgericht in 1995 en was voorheen gevestigd aan de Noordersingel in Leeuwarden. Tegenwoordig is onze praktijk gevestigd aan de Brédyk 1-B te Goutum. (Naast Mc Donalds te Goutum).

De behandelingen binnen PPF hebben betrekking op de Parodontologie (tandvlees en steunweefsel rond gebitselementen – tanden en kiezen) en de Implantologie (implantaat/kunstwortel behandelingen). Doorverwijzing naar onze praktijk geschiedt bij voorkeur met een verwijzing van tandarts, mondhygiënist(e), huisarts en/of medisch specialisten. Echter zonder verwijzing is het ook mogelijk u aan te melden bij PPF. Daarnaast is een zogenaamde second opinion mogelijk.

Binnen PPF zijn momenteel drie parodontologen werkzaam, te weten: Dhr. L.J.M.M. Gründemann, Dhr. M.G. Vroom en Dhr. J. Reiker. Alle drie zijn zowel NVvP (Nederlandse vereniging voor Parodontologie) erkend als ook NVOI (Nederlandse vereniging voor orale implantologie) erkend.

Onze praktijk legt zich toe op de behandeling van deze parodontale problemen, o.a. het behandelen van ontstoken tandvlees (gingivitis) en andere weefsels rond de tand (parodontitis). Tandvleesontstekingen kunnen uiteindelijk leiden tot verlies van tanden, kiezen en eventueel aanwezige tand implantaten. Daarnaast is onbehandeld, ongezond of ontstoken tandvlees een bron van bacteriën, die ook kunnen zorgen voor infecties elders in het lichaam. Naast parodontologie legt onze praktijk zich toe op tandheelkundige Implantologie. Wanneer u een tand(en) en/of kies(zen) mist kunnen implantaten een oplossing zijn. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot geschroefd wordt en de functie overneemt van een natuurlijke wortel. Op deze manier wordt een solide basis gevormd voor een kroon, brug of prothese.

Naast Parodontologie en Implantologie kan ook mondgeur (foetor-ex-ore / halitose) binnen onze praktijk worden behandeld.

Een klein deel van de verwijzingen heeft als reden dat de behandelende tandarts en/of mondhygiëniste een tweede mening vraagt over een al dan niet behandelde patiënt, een zogenaamde second opinion.

Als praktijk streven wij naar topkwaliteit en een uitmuntende gezondheidszorg ten aanzien van uw gebit.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 16:45
Dinsdag : 08:00 - 16:45
Woensdag : 08:00 - 16:45
Donderdag : 08:00 - 16:45
Vrijdag : 08:00 - 16:45
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Lift aanwezig, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialisme:
ballon sinuslift, Implantologie, Kiezen verwijderen, Mondhygiëne, Ontstoken tandvlees, Poetsinstructie, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie

Producten:
implantaatplaatsing, Implantaten, Kronen, Kunstgebitten / protheses, recessiebedekking, tandvleesproblemen, terugtrekkend tandvlees

Soort aanbieder:
Implantoloog, Mondhygiëniste, Parodontoloog

Doelgroep:
Volwassenen

Betalingsmogelijkheden:
Contant

Aangesloten bij / Certificering:
NMT, NVvP en NVOI, KRT