Selecteer provincie

Orthodontiepraktijk Leeuwarden 058-2887555: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Schrans 57
8932NB Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

Wat wij doen:
Als mensen worden gehinderd door een onregelmatig gebit, komen ze niet goed tot hun recht. Dat is zonde. Maar daar is gelukkig veel aan te doen.
Binnen de tandheelkunde bestaat al ruim meer dan een eeuw het specialisme orthodontie. In Nederland al zo'n 60 jaar.

In Leeuwarden is sinds 1966 een full-time orthodontisten-praktijk gevestigd. Onze praktijk bestaat al bijna 50 jaar. Daar werken twee geregistreerde orthodontisten: Van der Meulen en Finnema samen met een groot team zeer ervaren ortho-assistenten en een mondhygiëniste en drie receptionistes. Wij koppelen specialistische vakkennis aan een grote ervaring in orthodontische behandelingen. Onze praktijk ligt in de hoofdstad van Fryslân, dus wij spreken Nederlands en Fries en verstaan natuurlijk Bildts.

Maak gebruik van onze gespecialiseerde vakkennis en profiteer van onze decennia-lange ervaring.

U kunt met of zonder verwijzing van uw tandarts bij ons terecht.

Wij zijn verbonden met het Friese schisisteam en hebben osteotomiespreekuren met de kaakchirurg in onze praktijk.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:15 pauze van 12:30 tot 13:30
Dinsdag : 08:30 - 17:15 pauze van 12:30 tot 13:30
Woensdag : 08:30 - 17:15 pauze van 12:30 tot 13:30
Donderdag : 08:30 - 17:15 pauze van 12:30 tot 13:30
Vrijdag : 08:30 - 17:15 pauze van 12:30 tot 13:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Aangesloten bij zorgverzekeraar:
Agis Zorgverzekeringen, Delta Lloyd, DSW, FBTO, IZA, IZZ, Menzis, Ohra, ONVZ, Univé, VGZ, VVAA

Producten:
Beugels, Implantaten, Uitneembare beugels, Vullingen

Specialisme:
Gebitsregulatie, Orthodontie

Doelgroep:
Kinderen, Osteotomie, Schisis, Volwassenen

Soort aanbieder:
Orthodontist / beugeltandarts

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar/verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
Ned. Vereniging van Orthodontisten, Eerste NL Kwaliteitskeurmerk vd Ver. van Orthodontisten, KNMT, VVO, EOS, ISO 9001, studieclub DOQAS