Selecteer provincie

Puntgaaf Tandartspraktijk

Details

Adres
Parmentierstraat 5
3772MS Barneveld
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Tandartspraktijk Puntgaaf is een verrassend vormgegeven praktijk met een professioneel team. Wij bieden u uitgebreide en kwalitatief goede tandheelkundig zorg aan: van de halfjaarlijkse controle tot het uitvoeren van een volledig tandheelkundig plan.
Tandartspraktijk Puntgaaf is ook een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde. Wij nemen de behandeling op verzoek tijdelijk over van collega-tandartsen wanneer kinderen moeite hebben met het tandartsbezoek. Nadat we ze geleerd hebben met de tandheelkundige situatie om te gaan en ze behandeld hebben, verwijzen we ze terug naar de huis-tandarts.

Goede tandheelkundige zorg beperkt zich niet tot de mond. Elke behandeling heeft te maken met de mens als geheel. Daarom is naast technische kennis ook het sociale aspect van de tandheelkundige zorg belangrijk. Een patiënt mag naast een mooie, duurzame restauratie ook rekenen op aandachtige, persoonlijke service. Onze praktijk zal zich daarom ook steeds blijven bijscholen op het gebied van tandheelkunde én op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en psychologie.
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 16:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Behandelingen:
Behandeling van angstige patiënten, Behandeling van gehandicapte patiënten, Biologische tandheelkunde, Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Droge mond / Xerostomie, Facings, Fluorbehandeling, Implantaten / Implantologie, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kindertandheelkunde, Kleine kaakchirurgische ingrepen, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Lasertherapie, Mondhygiëne behandelingen, Narcose / Sedatie, Orthodontie, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, Speekselvloed / Sialorrhoe, Spoedeisende behandeling, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Aanwezige specialisten:
Mondhygiënist aanwezig

Betalingsmogelijkheden:
Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
KRT, NMT, ISO 9001