Selecteer provincie

Tandartsenpraktijk De Overwelving 0575-514060: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Overwelving 6
7201LT Zutphen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.tandartsenpraktijkdeoverwelving.nl

[email protected]

Wat wij doen:
De patienten van vroeger zijn de gasten van nu.Like us on Facebook

De Overwelving heeft als visie op alle vlakken tandheelkundige zorg te bieden van het hoogste niveau. Gasten moeten bij ons kunnen vertrouwen op uitstekende service, een geruststellende sfeer in een gezellige omgeving. Ze worden in de watten gelegd door een prettig team van specialisten op het gebied van mondzorg. Samen met u kunnen wij optimale mondgezondheid realiseren, wij verwachten dan ook uw bijdrage in de verzorging van uw gebit.

Alleen de beste materialen, de modernste technieken en de nieuwste apparatuur op het gebied van tandheelkunde zijn goed genoeg voor onze gasten. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vanuit het team staan volgens ons hoog in het vaandel. Wij vinden dat de behandeling gericht moet zijn op u als gast en niet alleen op uw mond.

Door ons team continue bij te scholen zorgen wij ervoor dat we u steeds de beste zorg kunnen bieden op basis van de meest actuele technieken. Hierdoor is iedereen binnen ons team in staat een schakel in de behandeling te zijn. Voor u als gast heeft dit als voordeel dat ieder deel van de behandeling door een expert wordt uitgevoerd.

Wij weten als geen ander dat het personeel een cruciale factor is als het gaat om het succes van ons bedrijf.

De instroom van nieuw talent in de tandheelkunde is van groot belang. Jaarlijks staan duizenden jonge mensen klaar om via beroepsopleidingen aan de slag te gaan in de sector. Naast de theorie die zij op school krijgen, hebben zij vooral behoefte aan praktijkervaring die opgedaan moet worden bij leerbedrijven. Wij dragen dus samen met Calibris direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten en daar zijn we trots op.Behandelingen:
Facings, Orthodontie, Periodieke controle, Sealen