Selecteer provincie

Hartog C 0597-562643: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Markeweg 4
9697PA Blijham
Groningen
Telefoonnummer
Navigeer naar
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij tandartspraktijk Hartog in Blijham. De praktijk is hier gevestigd sinds November 1982.

De drie sterke punten van de praktijk zijn :

- Veel ervaring met maken van kunstgebitten
- Er is door vele cursussen veel ervaring opgebouwd met witte vullingen
- Gestructureerde behandeling van kinderen.Openingstijden:
Maandag : 08:15 - 17:00 Van 12.00 tot 13.30 gesloten.
Dinsdag : 08:15 - 17:00 Van 12.00 tot 13.30 gesloten.
Woensdag : 08:15 - 17:00 Van 12.00 tot 13.30 gesloten.
Donderdag : 08:15 - 17:00 Van 12.00 tot 13.30 gesloten.
Vrijdag : 08:15 - 12:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBehandelingen:
Behandeling van angstige patiënten, Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Droge mond / Xerostomie, Facings, Fluorbehandeling, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kindertandheelkunde, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, Spoedeisende behandeling, Tandsteen verwijderen, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Betalingsmogelijkheden:
Contant, spoedgevallen: contante betaling

Aangesloten bij / Certificering:
KNMT en KRT