Selecteer provincie

Dijkman Orthodontist 050-5348271: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Molenweg 1
9751AE Haren
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.orthodontistdijkman.nl

Wat wij doen:
Orthodontist Dr. G.E.H.M. Dijkman is in 1989 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vervolgens heeft zij gewerkt als tandarts en promotieonderzoek verricht, wat in 1993 leidde tot het behalen van de doctorstitel. Daarna werd de 4-jarige specialisatie tot orthodontist succesvol afgerond aan de KUN. In 1998 vestigde Mw. Dijkman zich als orthodontist in Haren.

De behandelruimte heeft vier behandelstoelen, daarnaast is er nog een aparte kamer waar het eerste consult en behandelplanbespreking wordt gedaan.

De praktijk heeft het kwaliteitslogo van de Vereniging van Orthodontisten. Dit houdt in:
-dat er altijd een orthodontist werkzaam is die de specialistenopleiding tot orthodontist heeft gevolgd.
-dat er voldoende tijd wordt besteed aan bij- en nascholing.
-dat de praktijk elke 5 jaar aan onderlinge visitatie deelneemt.
-dat er gewerkt wordt naar strenge hygiënische richtlijnen.
-dat de praktijk ISO 9001 gecertificeerd is.
Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 08:30 - 16:30 Lunchpauze (12.00-12.30 uur)
Woensdag : 08:30 - 16:30
Donderdag : 08:30 - 16:30
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenAangesloten bij zorgverzekeraar:
Agis Zorgverzekeringen, AnderZorg, Avero Achmea, Azivo, Delta Lloyd, DSW, FBTO, IAK, Interpolis, IZA, IZZ, Menzis, Ohra, ONVZ, SIZ, VGZ, VVAA, Zilveren Kruis Achmea

Producten:
Beugels, Bruggen, Facings, Implantaten, Kronen, Uitneembare beugels

Specialisme:
Controle, Ontstoken tandvlees, Orthodontie, Reparatie

Doelgroep:
Kinderen, Volwassenen

Soort aanbieder:
Tandarts

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, afhankelijk van uw eigen (tandarts)verzekering.

Aangesloten bij / Certificering:
NMT, Nederlands Vereninging van Orthodontisten, ISO 9001 gecertificeerd