Selecteer provincie

Wildervanck A G

Details

Adres
Borgerspark 2
9642LN Veendam
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Zorggroep Groningen

http://www.zorggroepgroningen.nl

Wat wij doen:
A.G. Wildervanck is een woonvorm voor ouderen, aangevuld met huishoudelijke en lichamelijke zorg 'op maat'. Dit kan variëren van enige ondersteuning bij de zelfzorg tot het nagenoeg geheel overnemen van deze zorg.

Op het terrein van het hoofdgebouw zijn ook aanleunwoningen en een appartementencomplex gelegen. In de nabij gelegen wijk Scheepskwartier staat nog een complex met seniorenwoningen.

In A.G. Wildervanck is een verpleegunit met twee afdelingen voor in totaal zestien psychogeriatrische cliënten. Deze woningen zijn opgezet volgens het concept kleinschalig zorg verlenen.

Naast de diensten in het verzorgingshuis en de verpleegunit zijn er ook groepsverzorging voor dementerende ouderen, thuiszorg, huishoudelijke hulp, kortdurende opname en alarmering.

De medewerkers, vrijwilligers en de 'Stichting Recreatie Activiteiten' organiseren regelmatig sociale- en culturele activiteiten.

In A.G. Wildervanck is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen en complexe zorgvragen, zoals artrose, diabetes, CVA, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, osteoporose en COPD. Het EBC is er echter ook voor met name oudere wijk- en dorpsbewoners. Zij kunnen gebruik maken van onze diensten op het gebied van diëtiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en psychologie.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : 08:30 - 17:00
Zondag : 08:30 - 17:00 Zorgverleners:
Activiteitenbegeleider, Diëtist, Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Logopedist, Maatschappelijk werker, Psycholoog, Verpleeghuisarts, Verzorgend personeel

Voorzieningen:
Bibliotheek, Pedicure, Restaurant

Diensten:
Dagbehandeling, Maaltijdservice, Revalidatie

Specialisatie:
Ouderen, Ouderen met somatische (lichamelijke) aandoeningen, Revalidatie

Woningaanbod:
Woongroepen voor dementerenden

Aangesloten bij / Certificering:
Actiz, DNV, HKZ, Gastvrijheidszorg met sterren