Selecteer provincie

Tandarts & Tandprotheticus Houben Mondzorg 088-5002100: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Dr. H. van der Hoffplein 1
6162BG Geleen
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ed Houben Mondzorg met vestigingen in Beek Maastricht en Sittard-Geleen: complete mondzorg, van alle tandheelkundige behandelingen en implantologie tot en met de zorg voor gebitsprothesen. Maak een afspraak.
Dinsdagavond Het is ook mogelijk om op dinsdag avond een afspraak te maken bij uw tandarts.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00 Beek en Maastricht (open tot 20.00) pauze tussen 12.00-13.00. Geleen 8.00-12.00
Dinsdag : 09:00 - 17:00 Beek en Maastricht pauze tussen 12.00-13.00. Geleen 8.00-12.00
Woensdag : 09:00 - 17:00 Beek en Maastricht pauze tussen 12.00-13.00. Geleen 8.00-12.00
Donderdag : 09:00 - 17:00 Beek en Maastricht pauze tussen 12.00-13.00. Geleen 8.00-12.00
Vrijdag : 09:00 - 17:00 Beek pauze tussen 12.00-13.00. Maastricht 9.00-12.00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, online afspraak maken

Toegankelijkheid:
Begane grond

Behandelingen:
Behandeling van angstige patiënten, Bleken van tanden, Droge mond / Xerostomie, Facings, Fluorbehandeling, Implantaten / Implantologie, Kindertandheelkunde, Kleine kaakchirurgische ingrepen, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Mondhygiëne behandelingen, Narcose / Sedatie, Orthodontie, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, snurken en apneu, Spoedeisende behandeling, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Betalingsmogelijkheden:
afhankelijk van uw zorgverzekering, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
HKZ- Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat: Tandprothetische praktijk, NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd