Selecteer provincie

Hagenbeek Tandartsen

Details

Adres
Holterweg 108
7429AH Colmschate
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hagenbeektandartsen.nl

Wat wij doen:
In onze tandartspraktijk te Deventer leveren we kwalitatief goede tandheelkundige zorg. Als bewijs hiervoor staan we in het Kwaliteitsregister voor tandartsen ingeschreven. Wij maken gebruik van de meest moderne behandelmethodes, zo houden wij uw gebit gezond en sterk.

Het is voor ons heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Wij proberen u zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling. In veel gevallen zullen we een behandelplan voor u opstellen en met u bespreken. Omdat bij goede tandheelkundige zorg begint met een goede mondhygiëne, hebben we een preventieassistente en een mondhygieniste aanwezig in de praktijk.

Ook kunt u voor problemen aan uw kunstgebit of een nieuw kunstgebit bij onze Klinisch Tandprotheticus terecht.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Behandelingen:
Behandeling van angstige patiënten, Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Facings, Fluorbehandeling, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Mondhygiëne behandelingen, Orthodontie, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Aanwezige specialisten:
Klinisch Tandprotheticus aanwezig

Betalingsmogelijkheden:
Pin

Aangesloten bij / Certificering:
NMT, Kwaliteitsregister Tandartsen