Selecteer provincie

Mondzorg Vianen 0347-328724: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Stuartweg 15
4131NH Vianen
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.partners-in-mondzorg.nl

Wat wij doen:
Tandheelkundig Centrum Vianen
wordt Mondzorg Vianen

Tandarts Nottrot en Tandartspraktijk Van Schaik zijn samen gevestigd in het Tandheelkundig Centrum (THC) Vianen aan de Stuartweg 15C. Dit gaat veranderen.
Begin maart neemt tandarts Van Schaik afscheid en gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Daarnaast verandert de naam THC Vianen in Mondzorg Vianen.
Mondzorg Vianen

Tandarts Nottrot gaat vanaf maart verder met twee nieuwe tandartsen. Het team biedt volop aandacht aan de individuele patiënt en de bijbehorende zorg.

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze praktijk. Een eerste afspraak is meestal binnen 2 werkdagen al mogelijk. U kunt zich telefonisch aanmelden of in de praktijk langskomen. Als u wilt kunt u voor uw inschrijving een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding in onze praktijk.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we erg belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en kinderboekjes. Het team van Mondzorg Vianen biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

U kunt voortaan ook voor orthodontie behandelingen bij ons terecht! Verder bieden wij de volgende behandelingen aan:

- Algemene tandheelkunde
- Cosmetische tandheelkunde
- Implantologie
- Prothetiek
- Klikgebit
- Kroon- en brugwerk
- Mondhygiëne
- Slaapapneu/snurkproblemen
- Gratis prothese check

Wanneer er een behandeling nodig is die wij niet aanbieden, wordt u altijd doorverwezen naar een andere geschikte behandelaar.Behandelingen:
Cosmetische tandheelkunde, Facings, Kindertandheelkunde, Orthodontie