Selecteer provincie

Dierenkliniek Sas van Gent 0115-453800: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Zusterstraat 3
4551ER Sas van Gent
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

spreekuur ma t/m vrij 9-10,18-19 uur
18.00-19 u za 11.00-12 u & volg afsp

mobiele telefoon : 06-54394196

http://www.dierenklinieksasvangent.nl

Wat wij doen:
Van harte welkom bij Dierenkliniek Sas van Gent!

Wij zijn een kleinschalige dierenartsenpraktijk waar aandacht voor het dier, tijd voor de klant en kwaliteit van werk de belangrijkste punten zijn. U kunt altijd met uw huisdier bij ons terecht, in geval van spoed ook in de weekenden en avonduren/nacht. Indien gewenst komen we zelfs bij u thuis het dier behandelen, al zijn de onderzoeks- en behandelmogelijkheden dan wat beperkter.

U kunt met alle soorten huisdieren bij ons terecht, ook als het om minder vaak voorkomende diersoorten gaat.

Ook behandelen wij paarden, ezels, schapen, geiten en kleinvee.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 20:00 spreekuuren 9.00-10.00 en 18.00-19.00.
Dinsdag : 08:00 - 20:00 spreekuuren 9.00-10.00 en 18.00-19.00.
Woensdag : 08:00 - 20:00 spreekuuren 9.00-10.00 en 18.00-19.00.
Donderdag : 08:00 - 20:00 spreekuuren 9.00-10.00 en 18.00-19.00.
Vrijdag : 08:00 - 20:00 spreekuuren 9.00-10.00 en 18.00-19.00.
Zaterdag : 11:00 - 12:00 bereikbaar voor spoedgevallenService:
24-uurs service

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Behandeling op locatie, Behandeling spoedgevallen, Chippen huisdier, Consult / spreekuur, Nazorg, Paardenkeuring, Periodieke controle, Ziektepreventie

Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur, Diagnostische apparatuur, Echografische apparatuur, Eigen laboratoriumfaciliteiten, Gasanesthesieapparatuur, Operatiekamer, Opnameruimte, Röntgenapparatuur, Tandartsapparatuur, (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur

Behandelingen:
Bloedonderzoek, Castratie, Gebit reinigen, Oogheelkunde, Operatie / chirurgie, Radiologie, Sterilisatie, Tandarts hond en kat, Tandzorg / tandheelkunde, Vaccinatie / inenting

Behandeling diersoorten:
Cavia's, Fretten, Geiten, Honden, Katten, Kippen / pluimvee, Knaagdieren, Koeien, Konijnen, Paarden, Reptielen / amfibieën, Schapen, Varkens, Vissen, Vogels

Producten:
Dieetvoer, Medicijnen, Ontwormingsmiddel, Verzorgingsproducten, Vlooienmiddel, Voedingssupplementen

Type praktijk:
Dierenarts, Dierenkliniek, Paardentandarts

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving, MasterCard, Visa, indien dierenverzekering