Selecteer provincie

Tandartspraktijk Open Hof

Details

Adres
Alexander Gogelweg 59
4384EV Vlissingen
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Tandartsenpraktijk de Open Hof

Onze Visie
Onze diensten en behandelingen staan geheel in het belang van u als patiënt, waarin een gezond gebit en de zorg voor de patiënt centraal staat.

Uw bezoek en de behandeling
Wij zijn ons er van bewust dat een bezoek aan de tandarts enige mate van angst of nervositeit met zich mee kan brengen, welke diversen oorzaken kan hebben.
Het is bekend dat vanwege de angst voor een bezoek aan de tandarts, de afspraak word uitgesteld. Vaak kan dit tot ernstige gevolgen leiden voor uw gebit en de algehele gezondheid. Wanneer u angstig bent ,
laat het ons graag weten..

Onze doelstelling is zo goed mogelijk naar de patiënt te luisteren en uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, en streven er naar dat de relatie tussen de patiënt en de behandelend arts goed wordt opgebouwd. Zodat u bij ieder bezoek aan onze praktijk, met een u vertrouwd gevoel plaats kan nemen voor uw behandeling.

Uiteraard nemen wij de richtlijnen omtrent de hygiëne voor patiënten en medewerkers zeer serieus.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBehandelingen:
aanbrengen botvervangers, chirurgische verrichting, endodontische chirurgie molaar, endodontische chirurgie premolaar, endodontische chirurgie snij/hoektand, Fluorbehandeling, gebitsreiniging, Implantaten / Implantologie, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, moeizaam trekken tand of kies, nazorg, Sealen, Tandvlees / Parodontologie, terugzetten verplaatst element door ongeval, trekken tand of kies, vullingen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie