Selecteer provincie

THC Brielle 0181-488900: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Amer 21
3232HA Brielle
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle) is gevestigd in Medisch Centrum Brielle en heeft op 6 maart 2012 haar deuren geopend. De praktijk is onderdeel van de overkoepelende organisatie Tandvitaal. TandartsTielrooij heeft zich enige tijd geleden bij deze organisatie aangesloten en zorgt samen met z'n team voor optimale mondzorg bij patiënten. Per 1 november 2012 heeft ook Jeanne Ouwerkerk van tandartspraktijk Zwartewaal zich bij onze organisatie aangesloten. Vanaf die datum verricht zij haar werkzaamheden vanuit het Medisch Centrum Brielle. Kijk voor meer informatie op www.tandartspraktijkzwartewaal.nl. Bij THC-Brielle bent u als patiënt altijd in goede handen.

THC-Brielle beschikt over 4 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. Voor alle tandprothetische behandelingen, zoals een kunstgebit of een klikgebit (kunstgebit op implantaten) werkt THC-Brielle nauw samen met Levident Brielle, dat zich ook in Medisch Centrum Brielle heeft gevestigd. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.

Zorg en aandacht voor het gebit

Persoonlijke aandacht en advies staan centraal in onze tandartspraktijk. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmethoden en trekken extra tijd uit voor angstige patiënten. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling. U kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.

Tandvitaal is de overkoepelende organisatie van een snelgroeiende groep van tandheelkundige praktijken in meerdere regios van Nederland. De praktijken die zijn aangesloten bij Tandvitaal zijn actief onder verschillende namen: Samen bieden zij optimale tandheelkundige zorg aan alle patiënten. Dit betekent hoogwaardige zorg, volledig volgens bewezen moderne inzichten, beroepsrichtlijnen en Nederlandse wetgeving. In alle activiteiten van Tandvitaal en haar praktijken staat de patiënt centraal.

Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:00
Dinsdag : 07:30 - 16:00
Woensdag : 07:30 - 16:00
Donderdag : 07:30 - 16:00
Vrijdag : 07:30 - 16:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBehandelingen:
Cosmetische tandheelkunde, Facings, Kindertandheelkunde, Orthodontie, Poetsinstructie

Aangesloten bij / Certificering:
www.tandvitaal.nl