Selecteer provincie

Tanden voor u 070-3207487: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Oude Trambaan 85
2265CA Leidschendam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.ttlrijk.nl

Wat wij doen:
TANDEN VOOR U laat u weer zorgeloos lachen en eten!

Met een team van enthousiaste en professionele specialisten voeren
we uw wensen uit en lossen wij gebitsproblemen op.


Wilco Mekenkamp – Implanterend -tandarts

Implanterend tandarts Wilco Mekenkamp is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten. Wilco is in 1999 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na zijn afstuderen werkte hij als algemeen tandarts waarna hij onder toeziend oog van Jan-Willem Wolf (mede oprichter van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie, NVOI) leerde Wilco alle fijne kneepjes van het vak implanteren.

Na 8 jaar intensieve samenwerking nam Wilco de praktijk aan de Michelangelostraat in Amsterdam over. Sinds die tijd is hij verantwoordelijk voor de orale implantologie bij Mekenkamp Mondhygiënistes & Tandartsen. Door zijn jarenlange ervaring en expertise is Wilco goed in staat u op uw gemak te stellen voor en tijdens een behandeling.

Maak een afspraak met Wilco!Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 14:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : geslotenDiensten:
Aanpassen, Advies, Implantologie, Maatwerk, Rebasing, Reinigen, Reparatie, Spoedreparaties

Producten:
Antisnurkapparaat, Brug, Frame / frameprothese, Gebitsbeschermer, Gedeeltelijk kunstgebit, Immediaatprothese, Implantaten, Klikgebit, Klik prothese, Kroon, Kunstgebit, Mondbeschermer, Prothese / gebitsprothese, Prothese op wortel, Staal frames

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Contant