Selecteer provincie

Tandtechnisch Laboratorium Rijk 070-3010655: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Oude Trambaan 83
2265CA Leidschendam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.ttlrijk.nl

Wat wij doen:
Wij zijn sinds 1997 gevestigd in Leidschendam, waar wij tandartsen over het hele land voorzien van allerlei tandtechnische werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervaardigen van kroon- en brugwerken. Van solitaire kroon tot 14-delige bruggen, gouden kronen, inlays en implantaten.
Ook voor vol keramische kronen en frames, protheses, splinten en gebitsbeschermers bent u bij ons aan het goede adres.

De estethiek en functionalieteit van werkstukken staan bij ons bovenaan, met wensen van patiënten wordt rekening gehouden. Samen met de patient kleur bepalen en wensen bespreken vinden wij erg belangrijk.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 14:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : geslotenDiensten:
Aanpassen, Advies, Implantologie, Maatwerk, Orthodontie, Productie, Rebasing, Reinigen, Reparatie, Spoedreparaties

Producten:
Antisnurkapparaat, Bleeklepels, Brug, Frame / frameprothese, Gebitsbeschermer, Gedeeltelijk kunstgebit, Implantaten, Inlays, Klikgebit, Klik prothese, Kroon, Kunstgebit, Mondbeschermer, Prothese / gebitsprothese, Staal frames

Betalingsmogelijkheden:
Via een verzekering, Bank / giro overschrijving, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Branchevereniging Tandtechniek