Selecteer provincie

Deltadents 071-5161600: Kosten & Prijzen beste spoed Tandarts voor nieuwe tanden, openingstijden praktijk tijdens weekenddienst. Angst voor verdoving. centrum revieuw wel of geen CZ vergoeding?

Details

Adres
Schoolstraat 125
2251BG Voorschoten
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Het is begrijpelijk dat er vaak vragen zijn over welke behandelingen wel of niet vergoed worden door verzekeraars en welke verzekering de patiënt heeft afgesloten. Om u te helpen, hebben we een kort en informatief artikel voor u samengesteld.

Het is belangrijk om te weten dat vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen verschillen per verzekeraar en per verzekeringsplan. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende verzekeraars en algemene informatie over tandheelkundige vergoedingen:

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

CZ: CZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering vergoedt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CZ.

Ohra: Ohra biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ohra.

ONVZ: ONVZ biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ONVZ.

Nationale Nederlanden: Nationale Nederlanden biedt verschillende tandartsverzekeringen aan, variërend van basis tot uitgebreide dekking. De basisverzekering dekt alleen de meest noodzakelijke tandheelkundige behandelingen, terwijl uitgebreide verzekeringen ook esthetische behandelingen en orthodontie dekken. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nationale Nederlanden.

Houd er rekening mee dat dit slechts algemene informatie is en dat de exacte dekking per verzekeraar en verzekeringsplan kan verschillen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en dekking van tandheelkundige behandelingen.


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk Tandartsverzekering in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

"Wij nemen u graag als klant aan"

Wat wij doen:
DeltaDents is een moderne praktijk waar u terecht kunt voor algemene tandheelkunde, implantologie en parodontologie (tandvleesbehandelingen). Ook cosmetische tandheelkunde, volledige rehabilitaties, specifieke endodontische behandelingen (zenuwbehandelingen) en bleken van tanden behoren tot de geboden mogelijkheden. Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 Gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur
Dinsdag : 08:00 - 17:00 Gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur
Woensdag : 08:00 - 17:00 Gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur
Donderdag : 08:00 - 17:00 Gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur
Vrijdag : 08:00 - 17:00 Gesloten tussen 12:00 en 13:00 uur
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Reserveren verplicht

Behandelingen:
Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Implantaten / Implantologie, Kindertandheelkunde, Mondhygiëne behandelingen, OPT overzichtsfoto, Preventie, Spoedeisende behandeling, Tandvlees / Parodontologie, Volledige rehabilitaties, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie

Aanwezige specialisten:
Endo-specialist aanwezig, Implantoloog aanwezig, Mondhygiënist aanwezig

Betalingsmogelijkheden:
Pin, Eerste bezoek direct met PINbetaling afrekenen