Selecteer provincie

Tandheelkundig Centrum Nederland Einsteinstraat

Details

Adres
Einsteinstraat 2
1821 BZ Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.tcn.me
Tandheelkundig Cantrum Nederland
heeft 2 klinieken in Alkmaar en 1 in Bergen

Wat wij doen:
Angst voor de tandarts? Bang voor de tandarts? Deze narcose tandarts garandeert het laagste narcosetarief van Nederland!
De angsttandarts (sinds 2006) verlaagt vanaf 1 oktober 2013 de volledige narcose van 325 euro naar 250 euro. Hier komen géén recovery kosten bij. Hierdoor maken we narcosebehandelingen meer mogelijk voor de patiënten die dit niet door hun verzekering vergoed krijgen. De prijs is hierdoor de laagste van Nederland met behoud van de kwaliteit. Zelfs narcosebehandelingen in het weekend zijn mogelijk. Informeer via ons aanmeldingsformulier of bel ons .
Want TCN IS KIEZEN VOOR KWALITEIT.

Samenwerking met ervaren anesthesiologen
Onze narcosetandarts Michael Vlaanderen heeft reeds 28 jaar ervaring en heeft in zijn praktijk in Alkmaar een professioneel team van specialisten om zich heen verzameld. De anesthesiologen en anesthesie-assistenten die werkzaam zijn bij TCN hebben allemaal vele jaren ervaring in ziekenhuizen en klinieken. Zij begeleiden u deskundig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor eventuele risicos.
De tandartsbehandeling onder narcose vindt in onze tandartspraktijk plaats, in een behandelkamer zoals u die kent van de gewone tandarts. Alleen is deze ruimte bij ons uitgerust met de modernste apparatuur om u veilig onder narcose te kunnen behandelen. Wij bewaken en reguleren uw vitale functies voortdurend, zoals de bloeddruk, hartslag, zuurstofconcentratie en ademhaling.
De narcose bij de tandarts van TCN wordt toegediend via een infuus in uw arm of hand. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst met een kap in slaap te vallen, waarna pas het infuus wordt ingebracht. Dit is een goede oplossing voor kinderen met angst voor een naald of een prik. Wanneer u zelf ook bang bent voor naalden of voor het infuus, dan kunt u dit van tevoren met de anesthesioloog van TCN bespreken.
Na afloop van de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen, alvorens u weer onder begeleiding naar huis gaat.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00 gesloten tussen 12.00-13.00
Dinsdag : 08:00 - 17:00 gesloten tussen 12.00-13.00
Woensdag : 08:00 - 17:00 gesloten tussen 12.00-13.00
Donderdag : 08:00 - 17:00 gesloten tussen 12.00-13.00
Vrijdag : 08:00 - 17:00 gesloten tussen 12.00-13.00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Carnaval : 09:00 - 18:00
Bevrijdingsdag : 09:00 - 18:00
Suikerfeest : 09:00 - 18:00
Sinterklaas : 09:00 - 18:00 Service:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Behandelingen:
Behandeling van angstige patiënten, Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Droge mond / Xerostomie, Facings, Fluorbehandeling, Implantaten / Implantologie, Kaakgewrichtsklachten / Gnathologie, Kindertandheelkunde, Kleine kaakchirurgische ingrepen, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Mondhygiëne behandelingen, Narcose / Sedatie, Orthodontie, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, Spoedeisende behandeling, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Aanwezige specialisten:
Mondhygiënist aanwezig

Betalingsmogelijkheden:
Afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar/verzekering