Selecteer provincie

Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg

Details

Adres
Professor Gimbrerelaan 130
5037EN Tilburg
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


013-4637329
B.M. Deblauwe
Parodontoloog erkend door de NVvP
R.W.R. Steures

fax : 013-4677234

[email protected]

http://www.parotilburg.nl

Wat wij doen:
In de praktijk werkt een team van professionals aan de gezondheid van uw mond. Van al onze medewerkers mag u verwachten dat zij beschikken over de wetenschappelijke kennis en hooggekwalificeerde vaardigheden. Zij zullen bij u de behandelingen met maximale inzet uitvoeren.
In de zorgvisie van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg staan de patiënt en de preventie van parodontale aandoeningen centraal.
Om deze kwalitatief hoogstaande zorg te waarborgen, worden de medewerkers voortdurend geschoold. We streven steeds naar meer kennis en inzicht in onze vakgebieden. Hierdoor kunnen we steeds nieuwere en betere behandeltechnieken aanbieden.
Onze parodontologen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).
De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg werkt samen met ongeveer 185 tandartsen uit de regio Tilburg en omstreken en meerdere vrijgevestigde mondhygiënisten.
Aanmelden als patiënt kan alleen op verwijzing van of met instemming van uw huistandarts, mondhygiënist, of huisarts. Hiertoe krijgt u (meestal) een verwijsbrief.
Ook geven wij, desgewenst, een second opinion/ tweede mening. Een verwijzing is in dit geval niet nodig.

De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg is een verwijspraktijk voor het oplossen van tandvleesproblemen en implantologie.
We zijn gestart met de visie om een eindstation te zijn voor patiënten met (ernstige) parodontale problemen uit de regio. Onze taak is het om de functie de steunweefsels van het gebit gezond te krijgen en dit zoveel mogelijk te laten samengaan met een goed esthetisch resultaat. We leveren hoogkwalitatieve en voorspelbare zorg, gebaseerd en getoetst aan de laatste wetenschappelijke inzichten. We werken volgens vaste protocollen. De zorg bestaat uit voorlichting, gedragsverandering, mondhygiënische ondersteuning, parodontale en implantologische zorg. Deze zorg wordt meestal gevraagd door tussenkomst van de eigen tandarts of mondhygiënist.
In de toekomst wil de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg meer een doorstroomfunctie zijn voor de regio. We streven naar een intensievere samenwerking met de eigen tandarts of mondhygiënist zodat u na het afronden van de parodontale behandeling veilig terug kan worden verwezen.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 Avond van 18.00 - 22.00 uur (enkel op maandag)
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Spoedeisende behandeling buiten openingstijden mogelijk

Behandelingen:
Implantaten / Implantologie, Mondhygiëne behandelingen, Poetsinstructie, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie

Aanwezige specialisten:
Implantoloog aanwezig, Parodontoloog aanwezig

Betalingsmogelijkheden:
aanvullende verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
NVvP