Selecteer provincie

Smile Mondzorg

Details

Adres
Haendellaan 50
5011LS Tilburg
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.smilemondzorg.nl

Wat wij doen:
Bij Smile mondzorg werken 10 tandheelkundige professionals met passie voor hun patiënten én hun vak. We behandelen geen monden, maar mensen.

Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden een continu systeem van na- en bijscholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.

We zijn een algemene praktijk, met de nadruk op esthetische tandheelkunde, het mooi maken van gebitten. Omdat een mooi gebit in gezond tandvlees staat, besteden we veel aandacht aan de mondgezondheid. Het is een hele belevenis om te ervaren hoe fijn een schoon gebit is!

Wij zijn gespecialiseerd in esthetische oplossingen, kronen en bruggen, facings, implantologie, tandvleesproblemen en het bleken van uw gebit. Voor uw gemak hebben wij een tandprotheticus in huis voor de Smile klik prothese op implantaten.

Smile Make-over
Hebt u last van uw gebit? Hebt u kiespijn en kauwt u moeilijk? Schaamt u zich over hoe uw tanden eruit zien? Als u dit herkent, bent u misschien toe aan een totaal behandelplan van uw gebit: de Smile Make-over.

Gedetailleerd plan
We beginnen altijd met een grondig onderzoek naar de oorzaken: ontstoken tandvlees, losse tanden, een ontbrekende of aangetaste tand. De tandarts stelt een gedetailleerd plan op om uw gebit weer in goede staat te brengen. Hierin staan ook het aantal behandelingen en de kosten. We bespreken het plan met u en geven het op papier aan u mee. Daarna is de keuze aan u.

Als u patient wilt worden en een afspraak wilt maken voor een kennismaking kunt het inschrijf formulier op onze website invullen of bellen naar 013-4551674.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 12:00 en van 13-17 uur
Dinsdag : 08:00 - 12:00 en van 13-17 uur
Woensdag : 08:00 - 12:00 en van 13-17 uur
Donderdag : 08:00 - 12:00 en van 13-17 uur
Vrijdag : 08:00 - 13:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenBehandelingen:
aften, Behandeling van angstige patiënten, Bleken van tanden, Cosmetische tandheelkunde, Droge mond / Xerostomie, Facings, Fluorbehandeling, Implantaten / Implantologie, Kindertandheelkunde, Kleine kaakchirurgische ingrepen, Kronen en bruggen, Kunstgebitten / protheses, Mondhygiëne behandelingen, Periodieke controle, Poetsinstructie, Sealen, smile make-over, Spoedeisende behandeling, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Vullingen vervangen, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie, Zenuwbehandeling

Aangesloten bij / Certificering:
KNMT, DQS, iso 9001 en NEN, KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen)